İş Bankası’ndan Girişimcilere Yeni Fırsatlar: Workup Programı Başvuruları Başladı

İş Bankası, Girişimciler İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

TÜRKİYE İş Bankası, ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi için başvuruların 30 Nisan’a kadar kabul edileceğini duyurdu.

2017 yılından bu yana devam eden Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi, farklı bir yaklaşımla hayata geçirilecek. Programın yeni döneminde, dikey bağımsız Workup, tarım teknolojileriyle ilgili Workup Agri, oyun teknolojileri alanındaki girişimleri hızlandırmayı amaçlayan Workup Gaming ve sürdürülebilirlik ile sosyal etki odaklı Workup4Future programları tek çatı altında toplanacak.

Workup’ta ödeme sistemleri, blok zinciri, fintek, yapay zeka, tarım teknolojileri, oyun teknolojileri ve sürdürülebilirlik dikeyinde ürün/hizmet geliştiren teknoloji girişimleri yer alacak.

Programın başvuru ve ilk değerlendirmesi, Entrapeer platformundan yapılacak. Programa seçilecek girişimler, ön değerlendirmenin ardından Workup takımı, Workup mentorları, paydaşlar ve yatırımcıların değerlendirmeleriyle belirlenecek.

  • Alanlarında uzman kişilerden mentorluk,
  • İş Bankası Grubu iştirakleri başta olmak üzere iş birliği,
  • İş Bankası’nın kurucusu ve yatırımcısı olduğu fonlar başta olmak üzere yatırım imkanlarına erişim,
  • Tecrübeli girişimcilerle deneyim paylaşımı, teknik çalıştaylar ve ilham etkinlikleri,
  • İş Kule Workup Alanı’nda ücretsiz ofis imkanı,
  • Ücretsiz bulut sunucu kullanım hakkı ve altyapı destek paketleri,
  • Yurt içi ve yurt dışı fiziki ya da online etkinliklere katılım,
  • Basılı ve dijital mecralarda kendilerini tanıtma olanaklarına sahip olacak.

Girişimcilerin hızlanmalarına ve ölçeklenmelerine yardımcı olan Workup, bugüne kadar 17 bine yakın başvuru aldı, programlardan 150 girişim mezun oldu. Mezun girişimlerin 68’i, farklı yatırımcılardan yaklaşık 38 milyon ABD doları fon sağladı.

Workup’ın yeni dönemi için başvurular, 30 Nisan’a kadar workup.ist üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

MacBook Pro 2026’da baştan aşağı yenileniyor!

Apple, 2026 yılında MacBook Pro serisinde önemli bir dönüşüm yapmaya hazırlanıyor. Son büyük tasarım değişikliğinin üzerinden beş yıl geçmişken, gelen güçlü sızıntılar bu kez daha çarpıcı bir yeniliğe işaret ediyor.

Yapay zeka aracılığıyla bilgisayarınıza sızıyor: Verilerinizi gözden geçirin!

Kaspersky Global Araştırma ve Analiz Ekipleri (GReAT), bilgisayarlar için sahte “DeepSeek R1 Büyük Dil Modeli” (LLM) uygulaması aracılığıyla Truva atı dağıtan yeni bir kötü amaçlı kampanya keşfettiğini duyurdu.

iOS 26’yla hangi yenilikler geliyor?

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da Haziran ayında düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda (WWDC 2025) yeni işletim sistemi sürümlerini tanıttı. Ancak bu sefer gelen yenilikler, klasik güncellemelerin ötesinde.

Hobi olarak yapsanız bile yeterli! Bunama riskini yüzde 40 azaltıyor

Yeni bir araştırmaya göre, orta yaşlarda düzenli olarak bisiklet süren kişilerin, özellikle genç yaşta ortaya çıkan bunama riskini önemli ölçüde azalttığı belirlendi.

ChatGPT için gelişmiş ses modu artık daha doğal

ChatGPT, özellikle doğal konuşma tarafında gelişme kaydetmeye devam ediyor.

Türkiye Avrupa’da en fazla bilişim mezunu veren 3.ülke oldu

Stanford Üniversitesi’nin “2024 Yapay Zeka İndeksi Raporu”nda Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında bilişim, bilgisayar bilimi, bilgisayar mühendisliği ve bilgi teknolojisi alanlarında lisans düzeyinde en yüksek mezun sayısına sahip 3’üncü ülke oldu.Lisans düzeyinde en yüksek mezun sayısına sahip ülkeler sıralamasında Türkiye, Birleşik Krallık ve Almanya’yı takip ediyor.